RiHaNNa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RiHaNNa

ILK TURK RiHANNA FAN SiTESi

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

windows kapanış mesajları...!!!!

3 posters
YazarMesaj
ELo$hR!H@nN@
Admin
Admin
ELo$hR!H@nN@

Kadın Mesaj Sayısı : 432
Meslek : R!H@NN@ D3L!s!

windows kapanış mesajları...!!!! Empty
MesajKonu: windows kapanış mesajları...!!!!   windows kapanış mesajları...!!!! Icon_minitimeSalı Ağus. 14, 2007 1:06 pm

Oturumunuz Sürece bir hatamız olduysa affola. Şimdi bilgisayarınızı kapatabilirsiniz Bill Gates iyi günler diler.

Kah güldük kah eglendik yeri geldi üzüldük, agladık, kızdık... Ancak her güzel sey gibi bu oturumun da sonuna geldik... Yeni bir orturmda görüsmek üzere... Microsoft'la Kalın...

Gidiyorsun ama! ya dönemezsen? hadi hakkını helal et Bill Gates'in duaları senin üzerine olsun

Windows kapatılıyor bu katliyama sessiz kalmayın! Her gün dünyada onbinlerce windows kapatılıyor... bunların yarısından çogu orjinal bile degil... Bırakın WINDOWS açık kalsın

Bu akşam da bizlerle ayrılan sürenin sonuna geldik yarın aynı saatte buluşmak ümidi ile esen kalın...

tamam kapat bakalım ama bir sonraki oturumda bazı şeyler bıraktığın gibi olmayabilir...
Beni böyle istediginiz gibi kullanıp sonra kapatamazsın asıl ben seni kapatıyorum

Bugün de kazasız belasız atlattın

Verdigimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz.

Şimdi kapanıyourm ama, kullanılırken ettigin küfürleri anlamadım sanma... Bir dahaki oturumda sorarım ben sana

Müsadenle Kaçıyorum Sahip

Ayarlarınız kaydediliyor..
Çelik'ten özür dileniyor..
Windows Kapatılıyor..
https://rihanna.forumakers.com
AsHLı_RiHaNNa
Moderatör
Moderatör
AsHLı_RiHaNNa

Kadın Mesaj Sayısı : 286
Meslek : ÖĞreNCİ

MesajKonu: Geri: windows kapanış mesajları...!!!!   windows kapanış mesajları...!!!! Icon_minitimeSalı Ağus. 14, 2007 2:04 pm

çok güzel elifcim he he he
*onur_kübra_ilkay*
Moderatör
Moderatör
*onur_kübra_ilkay*

Kadın Mesaj Sayısı : 117

MesajKonu: Geri: windows kapanış mesajları...!!!!   windows kapanış mesajları...!!!! Icon_minitimePerş. Ağus. 16, 2007 7:55 am

çok komikmşi teşekürler
http://www.rihanna.forumakers.com

windows kapanış mesajları...!!!!
1 sayfadaki 1 sayfası