| üsteki üye icin cinayet planı yap | |
|
+2*onur_kübra_ilkay* ELo$hR!H@nN@ 6 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: üsteki üye icin cinayet planı yap C.tesi Ağus. 11, 2007 3:10 pm | |
| herkes üstündeki üye icin cinayet planı yapsın |
|
| |
ELo$hR!H@nN@ Admin
Mesaj Sayısı : 432 Yaş : 30 Nerden : özgürlük şehrim izmirrrrrr:D Meslek : R!H@NN@ D3L!s! Kayıt tarihi : 08/08/07
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap Paz Ağus. 12, 2007 9:52 pm | |
| | |
|
| |
*onur_kübra_ilkay* Moderatör
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap Ptsi Ağus. 13, 2007 11:27 am | |
| eloş bende seni bıçakla kesip bavula koymayı planladım | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap Ptsi Ağus. 13, 2007 12:11 pm | |
| ilk önce seni bağlardım cin iskencesi yapar sonrada karsına gecip dalga gecerdim sonrada her katil gibiiii seni kesip parca pinccik yapıp sobada yakar küllerini denize dökerdim cok cani ym ben ya:) |
|
| |
ELo$hR!H@nN@ Admin
Mesaj Sayısı : 432 Yaş : 30 Nerden : özgürlük şehrim izmirrrrrr:D Meslek : R!H@NN@ D3L!s! Kayıt tarihi : 08/08/07
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap Ptsi Ağus. 13, 2007 12:39 pm | |
| bn seni öldürmeye kalksam sen önce senin ağzını bağlardım yoksa bi bağırısım bn ölürüm sonra ayaklarına beton döker denize atardım | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap Ptsi Ağus. 13, 2007 1:09 pm | |
| cnm bende izotopaaa elif senle evlenmek istiomus derim sonrada seni penceresiz bi odaya kapatırdım izotopla kapıyıda kitler anahtarı denize atardım |
|
| |
Rocker Girl Admin
Mesaj Sayısı : 297 Yaş : 34 Nerden : Made in İstanbul... Abicim yaşanmaz artık bu şehirde... Çivisi çıkmış bi kere... Meslek : ÖSS mağduru bi öğrenci + Saplantılı bi MaNgacı + Çok manyak bi grubu olan Müzisyen... :) Kayıt tarihi : 13/08/07
| |
| |
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap Ptsi Ağus. 13, 2007 2:15 pm | |
| ben seni 500 yerden bıçaklarım | |
|
| |
ELo$hR!H@nN@ Admin
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap Ptsi Ağus. 13, 2007 2:35 pm | |
| YUH YANİ YAĞMUR İŞE İZOTOPU KARIŞTIRDIINA GÖRE BNDEN NEFRET EDİOSUN SENİ YAĞMURUN ELLERİNE TESLİM EDERDİM KONUŞA KONUŞA ÖLDÜRÜR O SENİ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap Ptsi Ağus. 13, 2007 10:04 pm | |
| sana bütün gün ajdar dinletirdim baska bisi yapmama gerek yok satenn |
|
| |
ELo$hR!H@nN@ Admin
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap Ptsi Ağus. 13, 2007 10:17 pm | |
| çok acnsin yağmur ajdar ha
bnde seni ankaralı turgut dinlete dinlete öldürüdüm | |
|
| |
Rocker Girl Admin
Mesaj Sayısı : 297 Yaş : 34 Nerden : Made in İstanbul... Abicim yaşanmaz artık bu şehirde... Çivisi çıkmış bi kere... Meslek : ÖSS mağduru bi öğrenci + Saplantılı bi MaNgacı + Çok manyak bi grubu olan Müzisyen... :) Kayıt tarihi : 13/08/07
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap Salı Ağus. 14, 2007 12:54 pm | |
| seni bi eve kitlerdim ellerini kolarını bi yere bağlardım sonra gazı açardım... Bölece ölürdün... | |
|
| |
AsHLı_RiHaNNa Moderatör
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : ÇiKoLaTa PrEnSeSiN KaLbİnDeN Meslek : ÖĞreNCİ Kayıt tarihi : 13/08/07
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap Salı Ağus. 14, 2007 1:22 pm | |
| valla ben elimi kana bulayamam kiralık katil tutarım öldürtürüm parayı basarım he he he | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap Salı Ağus. 14, 2007 1:36 pm | |
| bütün sigara icenleri toplar sigaraları üstünde söndrtürdüm biraz acı cektikttn sonra üstüne benzin döker yakardım acıdım birden sana ya |
|
| |
AsHLı_RiHaNNa Moderatör
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : ÇiKoLaTa PrEnSeSiN KaLbİnDeN Meslek : ÖĞreNCİ Kayıt tarihi : 13/08/07
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap Salı Ağus. 14, 2007 1:47 pm | |
| benzin döküp yakarım ya buda fazla acımasız oldu ama... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap Salı Ağus. 14, 2007 5:03 pm | |
| bütün karatecileri toplayıp seni dövdürrdüm bıcakla üstüne adımı yazardım |
|
| |
ELo$hR!H@nN@ Admin
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap Salı Ağus. 14, 2007 5:10 pm | |
| bizim ewe çağırıdm sonra sana balkondan bişi gösterirken arkandan iterim 4.kattan düşünce doğal olarak ölürüsün yani | |
|
| |
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap Cuma Ağus. 17, 2007 2:32 pm | |
| seninle iyi arkadaş olurum sonra kandırırım yüksek dozda ilaç veririm tabi bu arada ellerini bağlar zorla daha da etkili bi ilaç veririm. ama ben adamı yalvarmadan öldürmem önce yalvartırım sonra üstüne kezzap dokerim yüzün değişir sonra ardından üzerine kızgın yağ dökerim sonra topüklarından başlar saçlarının dibine kadar silahla 100 el ateş eder 1000 elde adamlarıma ateş ettiririm ardından polıs seni bumasın diye bi inşata gidip çinemto yaparım çukur açarım içine seni atarım çimentoyu üsyüne dökerim mezarın hazır olur ne caniyim dimi ama plan nasıl olmuş | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap Perş. Ağus. 23, 2007 4:19 pm | |
| |
|
| |
ELo$hR!H@nN@ Admin
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap C.tesi Ağus. 25, 2007 12:09 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap Ptsi Ağus. 27, 2007 7:46 pm | |
| evet evet bırak yaa ben su notlara bi el atıyımm seni zorlaana ajdarla evlendrrdim sonra sen ona dayanamaz öldürrdün hapishaneyi boylardın seni sürgüne gönndrtirrdim orddaa ölürdün saten dayanamıp sacma oldu yaa |
|
| |
ELo$hR!H@nN@ Admin
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap Ptsi Ağus. 27, 2007 10:40 pm | |
| iide kaç kere öldüm bn yaaa
seni satanistlerin eline teslim edrdim onlar yapr bişler | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap Salı Ağus. 28, 2007 3:28 pm | |
| ya simdi okudumda harbiden çok sacma olmus yaaa:) seni suriyeye giden bi ucağa bindirrdm ama üstünde amerikallılaraaa küfür yazan bi tisötlee sonrada eve dönüp helvanı kavurmaya baslardım valla |
|
| |
AsHLı_RiHaNNa Moderatör
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap Çarş. Eyl. 05, 2007 6:31 pm | |
| gece uyurken eve gizlice girip odasına benzin dökerim.sonra kibritle tutuştururum. işte bu kadar basit | |
|
| |
ELo$hR!H@nN@ Admin
| Konu: Geri: üsteki üye icin cinayet planı yap Çarş. Eyl. 05, 2007 7:10 pm | |
| sana bütün gün dünyanın ennn korkunç filmlerini izletirdim sonra koskocaman hiç eşyasız bi odaya kiltlerdim seni 50 gün aç susuz bırakrdım ne de olsa bi sebepten ölürsün garantili plan oldu | |
|
| |
| üsteki üye icin cinayet planı yap | |
|