Rocker Girl Admin
Mesaj Sayısı : 297 Yaş : 34 Nerden : Made in İstanbul... Abicim yaşanmaz artık bu şehirde... Çivisi çıkmış bi kere... Meslek : ÖSS mağduru bi öğrenci + Saplantılı bi MaNgacı + Çok manyak bi grubu olan Müzisyen... :) Kayıt tarihi : 13/08/07
| Konu: Türklerden Meslek Yorumları!!! Cuma Eyl. 07, 2007 1:50 pm | |
| - Yahu sen insaat muhendisiydin di mi? - Evet?? - Baksana bu bina yikilir mi? - Ne bileyim ben, bisuru testi var bu iin oyle karpuza vurur gibi anlasilmaz bu isler! - Ne bicim muhendissin lan sen? -.......
- Meslegin ne evladim? - Kimya muhendisiyim amca. - Sabun, sampuan felan... - Yok amca oyle degil; daha bi zor.
- Abi senin bolum bilgisayardi di mi? - Evet? - Ya 6 haneli icq numarasi nasi aliyoruz? Ogretmislerdir size.... - Tabi tabi. okulda ders var ICQ101 diye ama gretmediler, bilmiyorum.
-Ne muhendisisin? -Endustri muhendisi -Ne endustrisi?
Arkeoloji bolumunde okuyan bir kisi tarafindan, bilgisayar muhendisliginde okuyan bir kisiye yoneltilmis soru: - Abi sen bilgisayar muhendisliginde okuyordun dimi? - Evet. - Size hackerlik yapmayi gretiyorlar mi, boyle bir ders var mi? - Lan, siz de tarihi eser kacakciligi diye bir ders var mi?*
- Abi nerde okuyodun sen? - Makine muhendisligi - 4 yillik mi?
- Ne muhendisisin? - Bilgisayar - Bu bilgisayarlar nasil calisiyorlar kuzum? - Iclerinde elektronik devreler var, ikili mantiga gore... - ??! - Bosver, sen tak fisi calisir onlar..
- Bilgisayar muhendisligini kazandigina gore cok zeki olmalisin. - Yok ya o kadar degil - saf misin yani?
- Emre aslanim sen makine muhendisiydin de mi? - Evet mahmut amca. - Vallahi tebrik ederim seni.. ya bu arada bizim sofben bozuldu, musait olduun bi zaman diyodum.
- Yavrum insaat muhendisi mi olacaksin sen? - Evet teyzecim. - Ayy canim benim peki is mis bulabilecek misin cikinca, master yapacak misin? master yapmadan da bir anlam yok artik.Muhendis kayniyor ortalik. - ...Saol ya. Bunlari hatirlattin ya huzura kavustum simdi. Bozmasaydin ya su guzel ortami, daha iyi olmaz miydi?
- Ne is yaparsin sen? - Haberlesme muhendisi - Yaw bu nokialarda radarin yeri tespit ediliyo mu. Nasil oluyo o ? - Benim bu telefona nerden muzik yuklenir ? - Sen simdi telefon felan yapabiliyon mu bana da yap - Bu uydu kanallar sifresiz felan nasil izleniyo onun bi aleti varmis, var mi sende
- Senin okudugun bolum ne yienim? - Genetik muhendislii diyorlar teyzecim. - Vah vah tip fakultesi tutturamadin m yavrum, boyle genetik muhendisi olucan.? - Kandan cerahatten pek hoslanmam.
- Hmm yazilim muhendisligi nasil oluyor o? -Bilgisayar yazilimi uzerine. - Yazi mi yazyorsun yani bilgisayarda? - Evet yazi yaziyorum bilgisayarda. (la havle)
- Ahmet makina muhendisligi zor muydu? - Tabi oolum. termo, mukavemet, akiskanlar.. bunlari gecene kadar arkamdaki killar aardi. - Helal olsun valla. Ya benim evdeki musluga bi bakiverse lan, damlatiyo kac gundur.. o da akiskan sonucta. he ne dersin? -Allah belani versin derim baska bisey demem.
- Sen simdi ne okuyodun? - Bilgisayar muhendisligi - Evladim bosuna okuyosunuz siz, simdi cocuklarin hepsi bilgisayar kurdu, bizim oglan butun gun internet cafede. -Tabii amca, anliyorum..
Iscilerin ie yeni girmis makine muhendisi hakkindaki yorumlari: -Bak mesela su yeni giren muhendis var ya.. - Hee. - CNC nin "S" sinden bile anlamiyo.. - CNC de "S" var mi ki lan? - Neyse iste anlamiyooo..
- Ne okuyorsun sen? - Peyzaj mimarligi - Ne yapar o? - Dogal cevreyi bozmadan insan gereksinimlerini karsilamak icin incelemeler ve planlar yapar. Kentlerdeki parklarin, bahcelerin, tarim alanlarinin ve yollarin.... - Ha yani bahcivan olucan! - !!!!!!!!!!! | |
|
AsHLı_RiHaNNa Moderatör
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : ÇiKoLaTa PrEnSeSiN KaLbİnDeN Meslek : ÖĞreNCİ Kayıt tarihi : 13/08/07
| Konu: Geri: Türklerden Meslek Yorumları!!! Perş. Eyl. 13, 2007 10:13 am | |
| | |
|
Kaandfc Admin
| Konu: Geri: Türklerden Meslek Yorumları!!! Perş. Kas. 01, 2007 10:51 pm | |
| | |
|
Rocker Girl Admin
Mesaj Sayısı : 297 Yaş : 34 Nerden : Made in İstanbul... Abicim yaşanmaz artık bu şehirde... Çivisi çıkmış bi kere... Meslek : ÖSS mağduru bi öğrenci + Saplantılı bi MaNgacı + Çok manyak bi grubu olan Müzisyen... :) Kayıt tarihi : 13/08/07
| |