ELo$hR!H@nN@ Admin
Mesaj Sayısı : 432 Yaş : 30 Nerden : özgürlük şehrim izmirrrrrr:D Meslek : R!H@NN@ D3L!s! Kayıt tarihi : 08/08/07
| Konu: en güsel aşk şarkıları..!!! Çarş. Eyl. 05, 2007 9:00 pm | |
| pek romantik biri diilim ama djakman-seni özlemek bnce
sizin fikriniz?? | |
|
Rocker Girl Admin
Mesaj Sayısı : 297 Yaş : 34 Nerden : Made in İstanbul... Abicim yaşanmaz artık bu şehirde... Çivisi çıkmış bi kere... Meslek : ÖSS mağduru bi öğrenci + Saplantılı bi MaNgacı + Çok manyak bi grubu olan Müzisyen... :) Kayıt tarihi : 13/08/07
| Konu: Geri: en güsel aşk şarkıları..!!! Perş. Eyl. 06, 2007 12:12 am | |
| Evanescence - My İmmortal, Pink - Nobody Knows, Nev - Sen Gibi, Şebnem Ferah - Gözlerimin etrafındaki çizgiler... şuan aklıma bunlar gelio... bide evanesence my immortalı ilk dinlediğimde ağlamıştım... sözlerini az çok anladım ama anlamasam bile amy lee'nin duygulu sesiyle zaten ağlamamak mümkün değil... bu arada imzamda da bu şarkıdan bi bölüm yazı... türkçesiyle: bu yaralar kapanacak gibi gözükmüyor... bu acı fazla gerçek... | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: en güsel aşk şarkıları..!!! Ptsi Eyl. 24, 2007 5:19 pm | |
| sebnem ferah-sil bastan dj akman -seni özlemek G-flow ben bana sor
En son tarafından Ptsi Ekim 01, 2007 2:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
hellboy Moderatör
Mesaj Sayısı : 145 Yaş : 32 Nerden : fethiye Meslek : malesef öğrenciyiz yaaa :( Kayıt tarihi : 30/08/07
| Konu: Geri: en güsel aşk şarkıları..!!! Ptsi Eyl. 24, 2007 9:57 pm | |
| | |
|
poad Yeni Üye
| Konu: Geri: en güsel aşk şarkıları..!!! Salı Ekim 30, 2007 11:33 pm | |
| Madonna - Till Death Do Us Part Pek aşk şarkısı sayılmaz ama Madonna eski eşinden boşandıktan snra ona yazdı bu şarkıyı. Bu yüzden çok duygu yüklü bir şarkı. | |
|