RiHaNNa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RiHaNNa

ILK TURK RiHANNA FAN SiTESi

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ANASTACİA

4 posters
YazarMesaj
anastacia3
Yeni Üye
Yeni Üye
anastacia3

Kadın Mesaj Sayısı : 37

ANASTACİA Empty
MesajKonu: ANASTACİA   ANASTACİA Icon_minitimeCuma Ağus. 17, 2007 2:12 pm

Asıl adı Anastacia Lyn Newkirk olan Anastacia, 17 Eylül 1973 doğumlu. Chicago’da doğan Anastacia, New York’ta büyüdü. Anne ve babası Broadway’de çalıştığından olsa gerek, kısa süre sonra dansa merak saldı. 13 yaşında, sindirim sistemiyle ilgili ağır bir hastalık geçiren Anastacia, buna rağmen 90’lı yıllarda Club MTV’nin Salt-N-Pepa’nın “Everybody Get Up” ve “Twist and Shout”un videolarında dans etti. 1999’da MTV’nin yetenek yarışması The Cut’da finalist olup plak şirketlerinin gözüne girdi. 2000 senesinde Sony Music ‘label’ı Epic Records ile anlaşıp uluslararası ilk başarısını kazandığı albümü “Not That Kind”ı yayınladı.Albüm, 8 ülkede ilk 10’a girdi ve milyonlarca satış yaptı.

Anastacia’nın ikinci albümü “Freak Of Nature” ise 2002 yılında yayınlandı. Albüm, “Not That Kind”ın başarısını yakalayamasa da, yine ses getirdi. 2002’nin Mayıs ayında VH1 için hazırlanan Divas Live projesinde Mary J. Blige, Cher ve Shakira ile birlikte çalıştı.

2003 yılında göğüs kanseri teşhisi konan Anastacia müzik çalışmalarına ara vermek zorunda kaldı. Başarılı bir şekilde tedavi olan şarkıcı, göğüs kanserine yardım derneği kurdu.
2004 yılında kendi adını taşıyan albümü yayınlandı ve albümden çıkan “Left Outside Alone” ve “Sick & Tired” gibi single’ları büyük başarı yakaladı.

Anastacia son olarak 2005 yılında “Pieces of a Dream: Best Of” albümünü yayınladı. Albümde, Anastacia’nın Fantastic 4 filminin soundtrack’i için eski Evanescence gitaristi Ben Moody’yle birlikte hazırladığı “Everything Burns” single’ı da yer alıyordu.

RESİMLERİ

ANASTACİA Clipland41aw0
Shot at 2007-08-17
ANASTACİA 25052005124817joy011kb6
Shot at 2007-08-17
ANASTACİA Anastaciaheavypcds1ot8
Shot at 2007-08-17
ANASTACİA Anastacia2010241jn9
Shot at 2007-08-17
ANASTACİA 1381ic9
Shot at 2007-08-17
ANASTACİA Im4237hi2
Shot at 2007-08-17
ANASTACİA Nuevaanastacia121ny2
Shot at 2007-08-17
ANASTACİA 598481qb1
Shot at 2007-08-17

ANASTACİA fan club a üye olmak ve onun hakkında birçok bilgiye sahip olmak istiyosanız www.anastacianewton.com adresine girin
(ben sitenin yöneticisiyim tavsiye ederim) https://www.youtube.com/watch?v=C9-zgotuXkU lütfen anastacia nın bu şarkısını dinleyin garanti veriyorum hayran kalacaksınız
ANASTACİA nın bana göre tanımı beyaz tenli zenci gırtlaklı DİVA Very Happy
ELo$hR!H@nN@
Admin
Admin
ELo$hR!H@nN@

Kadın Mesaj Sayısı : 432
Meslek : R!H@NN@ D3L!s!

ANASTACİA Empty
MesajKonu: Geri: ANASTACİA   ANASTACİA Icon_minitimeCuma Ağus. 17, 2007 9:53 pm

anastacia tam bi diva süper bi kadın şarkılarıda süper özellikle I'M OUTTO LOVE WE NOT THAT KNİD
https://rihanna.forumakers.com
anastacia3
Yeni Üye
Yeni Üye
anastacia3

Kadın Mesaj Sayısı : 37

ANASTACİA Empty
MesajKonu: Geri: ANASTACİA   ANASTACİA Icon_minitimeCuma Ağus. 31, 2007 12:48 pm

bu arada bir zamanlar evanescence grubunda olan ben moody anastacia ile düet yaptılar şarkının adı everything burns idi bu şarkı fantastic four filminin sound ydu
Rocker Girl
Admin
Admin
Rocker Girl

Kadın Mesaj Sayısı : 297
Nerden : Made in İstanbul... Abicim yaşanmaz artık bu şehirde... Çivisi çıkmış bi kere...
Meslek : ÖSS mağduru bi öğrenci + Saplantılı bi MaNgacı + Çok manyak bi grubu olan Müzisyen... :)

ANASTACİA Empty
MesajKonu: Geri: ANASTACİA   ANASTACİA Icon_minitimeCuma Ağus. 31, 2007 9:08 pm

anastacia3 demiş ki:
bu arada bir zamanlar evanescence grubunda olan ben moody anastacia ile düet yaptılar şarkının adı everything burns idi bu şarkı fantastic four filminin sound ydu
Ewet Fantastik dörtlü filminin soundtrack parçası everything burns'ü Ben moody'le beraber sölüo... Bu şarkısı çok güzeldi... Ben Moody hatta klipte çatıya çıkıp gitar falan çalıodu...
https://rihanna.forumakers.com/
hellboy
Moderatör
Moderatör
hellboy

Erkek Mesaj Sayısı : 145
Meslek : malesef öğrenciyiz yaaa :(

ANASTACİA Empty
MesajKonu: Geri: ANASTACİA   ANASTACİA Icon_minitimePerş. Eyl. 06, 2007 12:23 pm

bende hiç dinlememiştim begüm sayesinde dinledim ve beğendim tşkr edrm begüm
http://www.anastacianewton.com

ANASTACİA
1 sayfadaki 1 sayfası