Rocker Girl Admin
Mesaj Sayısı : 297 Yaş : 34 Nerden : Made in İstanbul... Abicim yaşanmaz artık bu şehirde... Çivisi çıkmış bi kere... Meslek : ÖSS mağduru bi öğrenci + Saplantılı bi MaNgacı + Çok manyak bi grubu olan Müzisyen... :) Kayıt tarihi : 13/08/07
| Konu: Gökçe - Aradım Seni Çarş. Ağus. 15, 2007 1:51 pm | |
| Aşığım ben sana Herşeye varım n’olur anla Eridim bittim mahfoldum Artık dayanmaya yoruldum
Kafaya taktım seni ben Ya benim olcaksın ya benim
Eridim bittim mohfoldum Artık dayanmaya yoruldum
Aradım seni bu şehirde Hadi kork düştüm peşine Bulsam seni bir yerde Na na na na na na… | |
|
ELo$hR!H@nN@ Admin
Mesaj Sayısı : 432 Yaş : 30 Nerden : özgürlük şehrim izmirrrrrr:D Meslek : R!H@NN@ D3L!s! Kayıt tarihi : 08/08/07
| Konu: Geri: Gökçe - Aradım Seni Çarş. Ağus. 15, 2007 2:08 pm | |
| süper bu şarkı yhaaaaa | |
|
Rocker Girl Admin
Mesaj Sayısı : 297 Yaş : 34 Nerden : Made in İstanbul... Abicim yaşanmaz artık bu şehirde... Çivisi çıkmış bi kere... Meslek : ÖSS mağduru bi öğrenci + Saplantılı bi MaNgacı + Çok manyak bi grubu olan Müzisyen... :) Kayıt tarihi : 13/08/07
| Konu: Geri: Gökçe - Aradım Seni Çarş. Ağus. 15, 2007 2:21 pm | |
| Gökçe bu şarkıyla çok sewimli duruo... | |
|
Misafir Misafir
| |
Rocker Girl Admin
| Konu: Geri: Gökçe - Aradım Seni Perş. Ağus. 30, 2007 10:29 pm | |
| sadecxe sne değil Gökçe'nin myspace adresinde falan bir sürü kişi benzetio...Ama harbidende bi röportajında saçlarım ve tipim yüzünde Avril Lavigne'e beni benzetiolar falan demişti... | |
|