Rocker Girl Admin
Mesaj Sayısı : 297 Yaş : 34 Nerden : Made in İstanbul... Abicim yaşanmaz artık bu şehirde... Çivisi çıkmış bi kere... Meslek : ÖSS mağduru bi öğrenci + Saplantılı bi MaNgacı + Çok manyak bi grubu olan Müzisyen... :) Kayıt tarihi : 13/08/07
| Konu: 4yüz - Ne Senle Ne Sensiz Çarş. Ağus. 15, 2007 1:49 pm | |
| Şimdi dönmek istesen de çok geç bunun için Göz göre göre kilit vurdum kalbime Her hikayenin sonu aynı başlar sonra biter Demiştim sana, bak esirim oldu kalbin
Keşke gelip uyandırsan bu kâbustan
Ne senle ne sensiz, acı verir sensizlik Bunu anlatmak çok zor Ne gitsen ne kalsan, olmaz hayat sen yoksan Bunu haykırmak çok zor
Demiştim ki sana gel kaçalım bu şehirden Aşkın gözü kördür derlerdi eskinden Sana son çağrım buydu, duymak istemedin Yeminler yalan, ezberledim hepsini
Keşke gelip uyandırsan bu kâbustan
Ne senle ne sensiz, acı verir sensizlik Bunu anlatmak çok zor Ne gitsen ne kalsan, olmaz hayat sen yoksan Bunu haykırmak çok zor
Bu kadar, bu kadar kolay mı söyle Beni sakın sensiz bırakma Bunu yapma Yapamam, yapamam artık seninle Beni daha fazla ağlatma | |
|
ELo$hR!H@nN@ Admin
Mesaj Sayısı : 432 Yaş : 30 Nerden : özgürlük şehrim izmirrrrrr:D Meslek : R!H@NN@ D3L!s! Kayıt tarihi : 08/08/07
| Konu: Geri: 4yüz - Ne Senle Ne Sensiz Çarş. Ağus. 15, 2007 2:08 pm | |
| bu aşrkı tek kelimeyle muhteşemmm saol zuhalcim | |
|
Rocker Girl Admin
Mesaj Sayısı : 297 Yaş : 34 Nerden : Made in İstanbul... Abicim yaşanmaz artık bu şehirde... Çivisi çıkmış bi kere... Meslek : ÖSS mağduru bi öğrenci + Saplantılı bi MaNgacı + Çok manyak bi grubu olan Müzisyen... :) Kayıt tarihi : 13/08/07
| Konu: Geri: 4yüz - Ne Senle Ne Sensiz Çarş. Ağus. 15, 2007 2:19 pm | |
| Önemli değil cnm bencede muhteşem bi şarkı | |
|