Rocker Girl Admin
Mesaj Sayısı : 297 Yaş : 34 Nerden : Made in İstanbul... Abicim yaşanmaz artık bu şehirde... Çivisi çıkmış bi kere... Meslek : ÖSS mağduru bi öğrenci + Saplantılı bi MaNgacı + Çok manyak bi grubu olan Müzisyen... :) Kayıt tarihi : 13/08/07
| Konu: Nehir Erdoğan Çarş. Ağus. 15, 2007 1:15 pm | |
| İzmir doğumlu Nehir Erdoğan (16 Haziran 1980), genç yaşlarından itibaren konservatuar eğitimi almak istese de, ailesinin isteği üzerine İşletme eğitimi alır. Mezun olduktan sonra ise Marmara Üniversitesi'nde Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü'nde lisansüstü eğitimini tamamlar. Televizyon kariyerine Telepazar programıyla adım atan Nehir, sonrasında gelen teklifleri değerlendirerek Koçum Benim ve Estağfurullah Yokuşu dizilerinde rol alır. Lifestyle Sinema ve Popstar Türkiye'deki sunuculuklarıyla iyice tanındıktan sonra; beyaz perdede "Okul", televizyonda "Yabancı Damat" ile büyük bir başarı yakalar. Şu anda yönetmen Mustafa Altıoklar ile nişanlı olan oyuncu, Yabancı Damat dizisindeki rolünü sürdürmeye devam ediyor. | |
|
ELo$hR!H@nN@ Admin
Mesaj Sayısı : 432 Yaş : 30 Nerden : özgürlük şehrim izmirrrrrr:D Meslek : R!H@NN@ D3L!s! Kayıt tarihi : 08/08/07
| Konu: Geri: Nehir Erdoğan Çarş. Ağus. 15, 2007 1:59 pm | |
| bu kıza baylıorum yha çok güsel ayrıcada çok güsel rol yapıo | |
|
Rocker Girl Admin
Mesaj Sayısı : 297 Yaş : 34 Nerden : Made in İstanbul... Abicim yaşanmaz artık bu şehirde... Çivisi çıkmış bi kere... Meslek : ÖSS mağduru bi öğrenci + Saplantılı bi MaNgacı + Çok manyak bi grubu olan Müzisyen... :) Kayıt tarihi : 13/08/07
| Konu: Geri: Nehir Erdoğan Çarş. Ağus. 15, 2007 2:13 pm | |
| Ben bu kızı ilk dizisinden beri takip ediorum... Trt 1'deki Koçum benim'de oynuodu o zamanlar hep izlerdim | |
|
ELo$hR!H@nN@ Admin
Mesaj Sayısı : 432 Yaş : 30 Nerden : özgürlük şehrim izmirrrrrr:D Meslek : R!H@NN@ D3L!s! Kayıt tarihi : 08/08/07
| Konu: Geri: Nehir Erdoğan Çarş. Ağus. 15, 2007 10:23 pm | |
| ama kocası çok büyük bnce ama gönül işte | |
|
AsHLı_RiHaNNa Moderatör
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 32 Nerden : ÇiKoLaTa PrEnSeSiN KaLbİnDeN Meslek : ÖĞreNCİ Kayıt tarihi : 13/08/07
| Konu: Geri: Nehir Erdoğan Ptsi Eyl. 03, 2007 12:11 pm | |
| çok harika rol yapıyor ve çok tatlı biri | |
|
Rockst_ar Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 32 Nerden : nereye xP Meslek : öGreNcİ Kayıt tarihi : 05/09/07
| Konu: Geri: Nehir Erdoğan C.tesi Eyl. 08, 2007 9:30 am | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Nehir Erdoğan C.tesi Eyl. 08, 2007 9:19 pm | |
| çok güzel kız yhaa yeteneklidee daha ne olsunki dimi ama |
|